projectontwikkeling

Als projectontwikkelaar realiseert Woonfront voornamelijk zelfstandige woningen in de categorie studentenhuisvestiging en middeldure huursector door middel van (her)ontwikkeling en transformatie. De woningen variëren van ca. 30 m² tot 120 m².

Tot nu heeft Woonfront al diverse projecten afgerond en een portefeuille verspreid over het Midden, Westen en Zuiden van Nederland waaronder Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Delft, Nijmegen, Tilburg, Breda en Zaandam.

Woonfront is als makelaar en vastgoedbeheerder actief via de verhuurder website www.stuworld.nl.
Hier worden de (gerealiseerde) eigen woonprojecten, maar ook woonruimten van derden aangeboden.

STARTERWONINGEN
Genestetlaan te Nijmegen

Een nieuwbouwproject van 228 zelfstandige studio’s en appartementen aan de Genestetlaan te Nijmegen. Het complex heeft een eigen wasserette, fietsenstalling, gemeenschappelijke buitenruimte en 150 overdekte parkeerplaatsen. De studio’s variëren van 28m² tot 38m², de appartementen van 41m² tot 125m².

STUDENTEN-HUISVESTING
Waldorpstraat te Den Haag

Een nieuwbouwproject van 72 studio’s aan de Waldorpstraat te Den Haag. De Waldorpstraat is gelegen in het centrum van Den Haag en bevindt zich slechts enkele minuten lopen van het treinstation Den Haag Hollandspoor met connecties naar Leiden, Delft, Amsterdam en Rotterdam. De studio’s variëren van 23m² tot 32m².

STARTERS-
WONINGEN EN STUDENTEN-
HUISVESTING
Naritaweg & Barajasweg te Amsterdam

Een transformatie project van 247 zelfstandige studio’s en appartementen aan de Naritaweg & Barajasweg te Amsterdam, verdeeld over drie naast elkaar gelegen gebouwen. De complexen liggen hemelsbreed op 250 meter afstand van station Sloterdijk vanwaar je binnen no-time in het centrum staat. Het complex heeft een eigen wasserette, fietsenstalling, gemeenschappelijke buitenruimte en 94 parkeerplaatsen op eigen afgesloten terrein. De studio’s variëren van 26m² tot 57m².

Contact

Silverhill Invest Group BV
De Ring 10
5261LM Vught
+31 (0)73 303 00 73
info@shig.nl

KvK
70953007
BTW
NL858523693B01

Stel een vraag

Maak een keuze...
Meer informatie over Woonfront
Meer informatie over Job Investment
Meer informatie over Bosch investeringsfonds
Meer informatie over Hightech ICT
Meer informatie over Divverence
Terugbel verzoek
Anders, namelijk...
Versturen

© 2018 Silverhill Invest Group bv - Privacy en Cookie verklaring

Delen